Cautare

3845 de rezultate pentru "silistru iunie" (3.13 secunde)
Daca ar fi ziua ta de 1 iunie ce ai face? ... Nu mi-ar placea sa fie ziua mea de 1 iunie pentru ca vreau sa am doua zile: ... Daca acum ai avea 5 ani ce ai face de 1 iunie?
aparitii in ultimul an (17 iunie 2010-16 iunie 2011) 1 Petrom 221 2 Rompetrol 155 3 BCR 154 4 Orange 114 5 Unicredit 106 6 Raiffeisen 101 7 Vodafone 71 8 BRD 59 9 Romtelecom 51 10 Unilever 49 Metodologia folosita, in cateva cuvinte:
De ce Guvernul NU POATE "REINTREGI" salariile bugetarilor DECAT DACA INCALCA LEGEA La mai putin de o saptamana dupa ce presedintele Traian Basescu a cerut, in Parlament, "reintregirea" salariilor bugetarilor, coalitia de guvernamant a anuntat majorarea acestora incepand cu luna iunie.
Mai precis, - si dati-mi voie sa-l citez pe Ministrul de resort - "elementele vizau probleme sistemice existente in domeniu, vizau atat chestiuni ce tineau de durata prea scurta a anunturilor de achizitie, mergeau chiar spre chestiuni legate de pregatirea, intr-un fel sau altul, orientarea caietelor de sarcini spre o companie sau spre alta si, in general, de o functionare necorespunzatoare a intregului sistem." Trebuie sa reamintim in acest context faptul ca pe 20 iunie 2011 Comisia Europeana a anuntat suspendarea temporara a platilor in valoare de 800 milioane euro in cadrul Programului Operational Regional gestionat de AM POR, institutie din subordinea Ministerului Dezvoltarii.
24-27 Mai - CORA Lujerului 31 Mai - 3 Iunie - CORA Cluj 14 Iunie - 17 Iunie - CORA Arad 28 Iunie - 01 Iulie - CORA Constanta Puratos Group este un concern international cu sediul in Groot-Bijgaarden (Bruxelles) care produce materie prima pentru industria de morarit, panificatie, patiserie si ciocolaterie.
La 30 iunie se deschide ultimul tronson Cernavoda - Medgidia - Murfatlar Mai sunt doua saptamani, iar romanii isi vor vedea un vis cu ochii: ... Ultimul tronson care mai era de executat, Cernavoda - Medgidia - Murfatlar, va fi deschis circulatiei la data de 30 iunie.
• Speram ca in iunie si transporturile si cresterea competitivitatii sa fie deblocate. ... • Dl Fenechiu e legat de doua lucruri, pe 20 iunie tragem linie: ... • La CFR, termenele au fost comprimate pentru ca avem bordul FMI de la finele lui iunie.
Programul Cupei Mondiale din Brazilia intre 28 iunie si 3 iulie 2014: meciurile din optimi, sferturi de finala, semifinale, finala mica si FINALA • OPTIMILE DE FINALA Sambata 28 iunie:
Google si-a schimbat astazi logo-ul pentru a sarbatori solstitiul de vara 2013 SOLSTITIUL DE VARA 2013, 21 iunie, este sarbatorita de Google printr-un Doodle interactiv. ... SOLSTITIUL DE VARA 2013, 21 iunie, reprezinta prima zi de vara in emisfera nordica, fiind totodata si cea mai lunga zi din an.
Arhitectul spaniol ANTONI GAUDI, pe numele lui complet Antoni Placid Gaudi i Cornet, s-a nascut pe 25 iunie 1852 la Riudoms, sat situat la 4 km de Reus, provincia Tarragona (Catalonia).
Scutaru Cristina) Google marcheaza solstitiul de vara printr-un Doodle special ales pentru vineri, 21 iunie 2019. ... In emisfera nordica, solstitiul de vara este datat in jurul zilei de 21 iunie; ... La inceput, serbarea coincidea cu data solstitiului, adica 21 iunie.
in perioada 30 mai - 7 iunie, Teatrul Tsndarica se afla sub palaria copilariei!
Denumita popular si Sanpetru, ziua de 29 iunie marcheaza mijlocul verii agrare si sfarsitul celei de-a doua perioade importante de post dintre cele patru de peste an.
Cunoscuta trupa ce va concerta pe 12 iunie la Bucuresti - The Show:
"Asgard", noua piesa Phoenix, pe muzica lui Nicu Covaci si versurile lui Paul Jellis, va putea fi ascultata de fani, live, pe 13 Iunie, in clubul Republic, din Centrul Vechi al Capitalei, pana atunci, admiratorii legendarei trupe avand ocazia sa urmareasca acest clip la youtube.com/watch?v=E639KlfQo48 Interpretare Phoenix 2014:
Luna iunie aduce in salile Palatului Cesianu-Racovita un mix cultural inedit ce ofera publicului bucurestean ocazia de a evada din cotidian intr-un loc al placerilor vizuale si intelectuale.
"Descopera cum sa calatoresti cu stil" este sugestia Danei Savuica, iar conferinta va avea loc in data de 24 iunie 2015, incepand cu ora 19:30, in Baneasa Shopping City, pe terasa Grand Combo.
Celebrul Andre Rieu concerteaza sambata 11 iunie 2016 si duminica 12 iunie 2016, la Bucuresti. ... In iunie 2015, celebrul violonist Andre Rieu a sustinut la Bucuresti nu mai putin de sapte concerte in acompaniamentul orchestrei sale.
In perioada 1-3 iunie, la ParkLake Shopping Center copiii mai mici sau mai mari sunt asteptati sa le cunoasca pe tinerele Testoase Ninja.
Stimati colegi, am luat astazi cuvantul pentru a marca un eveniment de importanta internationala ce va avea loc pe 29 iunie, respectiv "Ziua Internationala a Dunarii".
google-analytics.com